Handelsbetingelser

Selskabsoplysninger

Selskabets navn : Culture Me
Selskabets CVR-nr. : 34160058
Etableringsform: Enkeltmandsfirma
Indehaverens navn: Grith Passer Hvidman

Selskabets adresse:
Kastanievej 19
2791 Dragør
Tlf. +45 22 15 90 13/+45 20 75 59 43
Email : gph@culture-me.dk

___________________________________________________________________

Returadresse for ordrer:

Culture Me

Kastanievej 19

2791 Dragør

Tlf. +45 22 15 90 13/+45 20 75 59 43

Email : gph@culture-me.dk

Alle priser er inklusive moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med Culture-me.dk indgås aftaler på dansk og på engelsk.

Betaling:

Hos www.culture-me.dk kan du betale med følgende betalingskort:

- Dankort
- Visa
- Visa Elektron
- Master Card
- Maestro
- JCB

Der tages ikke gebyr ved betaling på Culture-me.dk.

Pengene bliver først trukket ved afsendelse af varen! Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Du kan vælge levering via GLS eller afhentning hos Culture Me. Vælger du GLS som levering, kan du vælge en pakkeshop i nærheden af dig, hvor du kan afhente pakken, eller at få pakken sendt som erhvervspakke.


HUSK AT GEMME DIN FAKTURA/KVITTERING, DA DU SKAL BRUGE DEN TIL EN EVT REKLAMATIONS SAG.

__________________________________________________________________

Registrering af oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres www.culture-me.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Culture Me’s Webshop.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet, som er en godkendt udbyder.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Culture Me på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste (Nyhedsbrev) hos Culture Me, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Culture Me. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. E-mailadressen videregives ikke til andre.

Den dataansvarlige på Culture-me.dk er Grith Passer Hvidman.

Som registreret hos Culture Me har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Culture Me via e-mail info@culture-me.dk

 

Leveringsbetingelser

Forsendelse og levering sker med GLS. Du kan også vælge at hente din bestilling på Culture Me’s adresse, i dette tilfælde vil levering være fragtfrit.

Leveringspriser ved ordrer over kr. 499,-: Fragtfrit

Leveringspriser ved ordrer under Kr. 499,-:

  • GLS Pakkeshop: Kr. 38,-
  • GLS Erhverv: Kr. 38,-

Ved ekstra tunge forsendelser (som haveborde og tunge lysestager osv.), vil der blive opkrævet et ekstra gebyr for fragten, dette vil stå over "knappen læg i kurv" i webshoppen. BEMÆRK! Varer leveres p.t. kun i Danmark.

Levering sker normalt inden for 2-3 hverdage. Hvis der er længere leveringstid vil dette fremgå under den enkelte vare. Kunden kontaktes via e-mail hvis varen er forsinket. 

Under følgende omstændigheder fratrækkes omkostning for returfragt samt den oprindelige fragtomkostning, det beløb der returneres:

  • Hvis ordren nægtes ved modtagelsen
  • Hvis der er oplyst mangelfuld adresse
  • Hvis modtagernavn ikke står skrevet på postkasse/døren
  • Hvis pakken ikke afhentes.

Ved fejl eller mangler ved leveringen, bedes Culture Me kontaktes inden 3 hverdage, da det letter processen over for fragtfirmaet.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på culture-me.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  1. Har modtaget din vare
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til:

Mail: info@culture-me.dk eller

Culture Me, Kastanievej 19, 2791 Dragør, Tlf: +45 2215 9013/+45 2075 5943

 

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din vare. Du kan også finde den nederst i disse vilkår.

                     

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for Terrazzo havesæt. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 600 DKK.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger (og ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Returadresse:

Culture Me
Kastanievej 19
2791 Dragør

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

 

Ved fejl eller mangler på varen, kan kunden indgive reklamation via nedenstående adresse, telefonnummer eller e-mail.

Culture Me yder 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen.Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Kunden kan vælge at sende varen tilbage, eller møde personligt op på nedenstående adresse.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

 

Varen sendes til:

Culture Me
Kastanievej 19
2791 Dragør

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Klageadgang 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Grith Passer Hvidman, Kastanievej 19, 2791 Dragør, eller på info@culture-me.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet http://www.kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

- Til Culture Me, Kastanievej 19, 2791 Dragør, info@culture-me.dk

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den:

- Modtaget den:

- Ordrenummer:

- Forbrugerens fulde navn:

- Forbrugerens adresse:

- Forbrugerens mailadresse:

- Forbrugerens underskrift:

- Dato:

(*) Det ikke relevante udstreges